Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de manzana en trozos
- 150 g de lombarda en trozos de aprox. 5 cm
- 70 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de zumo de limón
- ½ cucharada de mostaza de Dijon
- ½ cucharada de miel
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 1 huevo batido para pintar
- 1 cucharadita de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 339.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de lombarda
1 Std. 40 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Guarnición de lombarda
30 min
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Pastel de repollo
45 Min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min