Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 1000 g de patata pelada, en trozos de 2-3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 ½ pastillas de caldo de pescado
- 1000 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
100
g de anguila ahumada en trozos de 1-2 cm
nebo 100 g de sardinas ahumadas en trozos de 1-2 cm - 50 g de huevas de mújol
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 140 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Pan plano de patata y romero
1h
Sorbete de orujo
5 Min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min