Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de bleu d'Auvergne, détaillé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.5 kJ / 330 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 767.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté patate douce et orange
30 min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Soupe à la courge et au lait de coco
35min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 min
Soupe de potiron au morbier
45 min
Soupe de potiron et pomme au comté
40 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Crème de butternut aux châtaignes
35min