Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de bleu d'Auvergne, détaillé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.5 kJ / 330 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 767.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Soupe de potiron au morbier
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min