
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais effeuillée
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais équeutées
- 40 g de pecorino râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kcal / 1715 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 64 g
Alternativní recepty
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Risotto aux asperges
45min
Risotto au safran à la milanaise
1hod. 30min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto milanais au safran
30min