Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux morilles
45 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30 min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto milanais au safran
30min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min