Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Trofie au pesto
40 min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto aux asperges
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux morilles
45 Min