Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2879 kJ / 688 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Risotto aux asperges
45min
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min