Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2879 kJ / 688 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min