
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 150 g de quinoa
- 300 g de courgettes (2 courgettes), coupées en rondelles
- 250 g d'aubergine (1 aubergine), coupée en morceaux
- 150 g de poivron (1 poivron), taillé en lanières
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de mozzarella en tranches
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 346.3 kcal / 1449.5 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 786.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux légumes du soleil et feta
1hod. 30min
Gratin de blé aux légumes
25min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min
Tajine végétarien
35min
Salade de courgette aux olives et feta
15min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
Lasagne sans pâte aux légumes
1hod. 30min
Ratatouille aux lentilles
50min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1hod. 30min
Gratin de pâtes à la provençale
1hod. 15min