Zařízení & příslušenství
蕃茄濃湯
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 對半切50 克
-
30 克 橄欖油奶油30 克
-
番茄 對半切700 克
-
濃縮番茄泥70 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
1 茶匙 義大利綜合香料乾燥奧勒岡1 茶匙
-
水500 克
-
1 滿茶匙 高湯醬, (蔬菜或肉類皆可)高湯塊 (蔬菜或肉類皆可)1 塊
-
鮮奶油100 克
-
新鮮羅勒葉2 - 4 片
-
新鮮巴西利 只取葉子1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3 g
Kalorie
790 kJ /
188 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan