Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
nebo 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Rigatoni alla toranese
20min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min