Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 20 g di capperi sott'aceto, scolati
- 500 g di acqua
- 800 g di patate, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di senape piccante o dolce
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35min
Spinaci filanti
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di fagiolini
40min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Insalata fresca di zucchine
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Spinaci al burro
30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h