Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
TM6 TM5

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 (375 hodnocení)

Suroviny

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Protein
12.7 g
Sacharidy
71.6 g
Tuk
14 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
590.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty