Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 400 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco hojas y parte del tallo
    6 - 8 ramitas
  • dientes de ajo
    3
  • guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
    1
  • aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de agua
    800 g
  • de sal
    1 - 1 ½ cucharaditas
  • de espaguetis partidos por la mitad
    400 g
  • aceite de oliva virgen extra

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 462 kcal / 1933 kJ
Protein 12.7 g
Tuk 14 g
Sacharidy 71.6 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 590.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...