Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 422 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 590.1 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 71.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...