Emblanco de pescado

Emblanco de pescado

4.2 389 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 120 g de tomate maduro pelado y en trozos
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 80 g de pimiento verde en trozos
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1000 g de agua
  • 600 g de patatas chascadas en trozos
  • 500 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
  • 3 ramitas perejil fresco (volitelně) picado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 349.8 mg
Protein 23 g
Kalorie 1142.3 kJ / 273.3 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 17.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...