
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de tomate maduro pelado y en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 600 g de patatas chascadas en trozos
- 500 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco picado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 273.3 kcal / 1142.3 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 349.8 mg
Alternativní recepty
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Porra antequerana
1h 10min
Gazpachuelo
35min
Mero en amarillo
45min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Arroz caldoso con especias
40min
Guiso de patatas con magro
1h
Solomillo al whisky
45min