Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de tomate maduro pelado y en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 600 g de patatas chascadas en trozos
- 500 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco picado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1142.3 kJ / 273.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 349.8 mg
Alternativní recepty
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Gazpachuelo
35min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45 Min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Magras con tomate
40min
Arroz caldoso con especias
40min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Guiso de patatas con magro
1h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min