Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabijačková černá polévka
35 Min
Lišková polévka
1h 40min
Karamelový krém
2 Std. 35 Min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 Std.
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 godz. 5 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
Žádné hodnocení
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 min