
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150 - 200
gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
nebo 150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých - 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
-
1
rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
nebo 30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (z půlky citrónu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 52.3 kcal / 217.3 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Nu există evaluări
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15 min.
Lehce orestované zelené fazolky
25 min.
Makovo-banánová zmrzlina
4h 30 min.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Nu există evaluări
Ostružinové želé
1h
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20 min.
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 min.
Řeřichová vitalita
Nu există evaluări
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min.
Petrželové pesto
10 min.