
Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
52.3 kcal /
217.3 kJ
Protein
1.8 g
Tuk
2.8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pesto z medvědího česneku
20min
Rajčatový vývar
3hod. 15min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Béarnská omáčka
20min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45min
Sorbet z lesních plodů
5min