Zelené fazolky s tymiánem

Zelené fazolky s tymiánem

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce

Suroviny

  • 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
    150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • ½ polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 1.8 g
Kalorie 217.3 kJ / 52.3 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...