Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový džus
5 min
Ananasová pěna
10 min
Sous-vide roastbeef
94 godz. 45 min
Hummus s medvědím česnekem
15 min
Vývar z červené řepy
4 godz. 15 min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 godz. 15 min
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Veggie „Burritos“
20 min
Avokádový tatarák
15 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Smoothie s červenou řepou
30 min