Zelené fazolky s tymiánem

Zelené fazolky s tymiánem

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce

Suroviny

  • 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
    150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • ½ polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 52.3 kcal / 217.3 kJ
Protein 1.8 g
Tuk 2.8 g
Sacharidy 4 g
Vláknina 1.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...