Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10min.
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min.
Restované houby (300 gramů)
25min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min.
Restovaný pórek (200 gramů)
20min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Restované hříbky s česnekem
20min.