Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Bílý jogurt ve Varoma
12h