Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2hod. 45min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5min.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Játrová rýže
35min.