Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1hod. 25min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Restovaný pórek (200 gramů)
20min.
Restovaná cibule a česnek
20min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min.
Hrášková kaše
13min.