Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Okurkový relish
1h 30min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4h
Mexický rozmarýnový punč
10 Min
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Žádné hodnocení
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min