Zařízení & příslušenství
Zelené fazolky s tymiánem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW jablečný koláč s agarem
1hod. 10min.
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55min.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.