Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de aguja de cerdo en filetes, cortados en tiras de 1 cm
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 150 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 1000 g de verduras variadas congeladas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 307.9 mg
Alternativní recepty
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Estofado de pavo al ajillo
45 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Guiso de patatas con magro
1h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Asadillo de judías verdes
40min