Kompatibilní verze
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 129.3 mg
Alternativní recepty
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Insalata di calamari al limone
35 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Insalata di calamari
55 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min