Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa saporita
- 70 g di pomodori secchi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
Uova in cocotte
- 4 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 245.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 godz.
Uova alla piemontese
45 min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Uova alla greca
40min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1 godz.
Uova in cocotte al tartufo
20min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min