Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

4.4 20 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

Ragù di calamaretti
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari freschi a striscioline
  • 60 g di vino bianco secco
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 2 bustine di nero di seppia liquido
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di mais bramata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 27.9 g
Kalorie 2606 kJ / 623 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 85.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...