Kompatibilní verze
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di calamaretti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 85.1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Anelli di totano in umido
30 min
Seppie con i piselli
40min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Polpetti affogati
45 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Calamari alla marchigiana
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Crema di ceci con vongole
40min
Mousse di baccalà
45 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Risotto al nero di seppia
35min