Kompatibilní verze
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di calamaretti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 85.1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Moscardini al limone
30 min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 godz. 10 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Risotto al nero di seppia
35 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min