Zařízení & příslušenství
酸甜骰子雞
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約2公分)400 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉50 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
番茄醬45 克
-
水30 克
-
糖45 克
-
白醋15 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.4 g
Kalorie
1716 kJ /
410 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
29.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan