Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth

Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth

3.8 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 250 g de mélange 3 riz
    250 g de riz long
  • 500 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 250 g de pousses d'épinards frais
  • 4 œufs extra-frais, à température ambiante
  • ½ bouquet d'aneth frais ciselé
  • sel
  • poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1540 kJ / 368 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...