Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 carottes, en morceaux
- 2 branches de céleri, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 800 g de tomates épépinées, en morceaux
- 200 g d'eau
- 3 feuilles de laurier frais
- 3 brins de thym frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sucre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 Std. 5 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Bolognaise de soja
40 min
Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais
30 min
Sauce bolognaise aux lentilles
35 min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50 min
Crêpes indiennes à la farine de pois chiches
30 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min
Tajine végétarien
35 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min