Kompatibilní verze
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry de frijol
-
200
g frijol azuki, seco
nebo 200 g de lentejas - agua, la necesaria para remojar
- 20 g de aceite vegetal
- 6 dientes de ajo, pelados
- 3 centimetros de jengibre, pelado y en rebanadas
- 170 g de cebolla, en gajos
- 30 g de mantequilla
- 400 g de jitomate triturado
- 20 g de puré de tomate
- 400 g de leche
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 2 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de chile en polvo
Coliflor rostizada
- 30 g de aceite vegetal
- 2 cdita de semillas de comino
- 2 cdita de cúrcuma en polvo
- 2 coliflores, cabezas enteras (aprox. 600 g c/u), cortada en 6 gajos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- crema (18% grasa), para servir
- hojas de cilantro, frescas, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2523 kJ / 603 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 22.1 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boloñesa de lentejas
35min
Tabule de quinoa
10p
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13óra 10p
Estofado picoso de berenjena
30min
Ratatouille
40min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Lentejas marinadas
35min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Sopa de frijoles Toscana
50min