
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina al gusto
- pimienta negra molida al gusto
- jugo de limón amarillo al gusto
- aceite vegetal el suficiente para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 401 kcal / 1678 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16hod.
Curry de lentejas (dahl)
30min
Arroz basmati
40min
Falafel de chícharo
30min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Estofado picoso de berenjena
30min
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Curry con verduras
1hod. 10min
Raita de pepino
10min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1hod. 20min
Sopa de berenjena asada
40min
Tabule de quinoa
10min