![Curry de espinaca y queso fresco Curry de espinaca y queso fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC45D6A6-48F5-4292-9AC4-8F11C38F9465/Derivates/32609efd-5a13-4043-890f-800d984edc82.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal, em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- jugo de limón amarillo, al gusto
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado picoso de berenjena
30 Min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1h 20min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 Min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Coliflor tikka masala
30 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Garam masala
5 Min
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min