
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de dientes de ajo pelados
- 5 - 10 g de romero fresco solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (volitelně)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 810 kcal / 3393 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo teriyaki
30min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Lomo de cerdo al horno
1hod. 35min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1hod. 20min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2hod. 5min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Pollo a los cítricos en Varoma
1hod. 30min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3hod. 40min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4hod.
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min