Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (volitelně)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 Std. 20 Min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5 Std. 20 Min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3 Std. 30 Min