Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (volitelně)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Echalots dorados 250 g
25min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1h 45 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Camarones sofritos TM6
15min
Mongolian beef
1h 20min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Stroganoff de res TM6
1h
Puré de papas
50min