Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Schalotten
- 50 g Trüffelöl
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 730 g Wasser
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Champignons, in Würfeln (5 mm)
- Öl zum Braten
- 40 g Schwarzer Trüffel, frisch, hauchdünn gehobelt
- 4 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maronenrisotto
30min
Risotto milanese
35min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Maronencremesuppe
30min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Risotto alla Milanese
35min