Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di peperoni misti, gialli e rossi, puliti e a pezzi (5-6 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 30 g di zucchero
- 30 g di aceto di mele
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1082.3 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 485.8 mg
Alternativní recepty
Contorno di verza
35min
Carciofi stufati
30min
Cime di rapa stufate
55min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Peperoni marinati
55min
Ciambotta
1u.
Melanzane trifolate
40min
Carciofi trifolati
30min
Zucchine alla menta
30min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Peperoni alla piemontese
55min