Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
- 300 g Butter, in Stücken
- 80 g Wasser
Füllung
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Stücken
- 150 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, in Stücken
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhre, in Stücken
- 1 Ei
- 30 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Muskat
- 60 g Paniermehl
Fertigstellung
- 4 Eigelb zum Bestreichen
- 3 EL Sahne
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 130 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 6 Stück Blattgelatine, zerbrochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 Std.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Summer sausage rolls
1h 10min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45min
Bollerwagenwurst
3h 30min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2h 45min
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Bouchées à la Reine
55min