Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
- 300 g Butter, in Stücken
- 80 g Wasser
Füllung
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Stücken
- 150 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, in Stücken
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhre, in Stücken
- 1 Ei
- 30 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Muskat
- 60 g Paniermehl
Fertigstellung
- 4 Eigelb zum Bestreichen
- 3 EL Sahne
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 130 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 6 Stück Blattgelatine, zerbrochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Sauce Béarnaise
20 min
Schnelle Käsesoufflées
45min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48j
Filet Wellington
1h 45min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Filet Wellington mit Maronen
1h
Bouchées à la Reine
55min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min