Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
- 300 g Butter, in Stücken
- 80 g Wasser
Füllung
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Stücken
- 150 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, in Stücken
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhre, in Stücken
- 1 Ei
- 30 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Muskat
- 60 g Paniermehl
Fertigstellung
- 4 Eigelb zum Bestreichen
- 3 EL Sahne
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 130 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 6 Stück Blattgelatine, zerbrochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Madeleines mit Chorizo, Zucchini und Paprika
40min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45min
Frischkäse-Éclairs
2h
Dim Sum 'Shumai'
2h
Vitello Tonnato
48h
Herzhafter Chorizo-Kuchen
1h
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35min