Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mandeln
- 1000 g Drillinge, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1000 - 1400 g Wasser, bis zur max. Füllmenge
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein (volitelně)
-
60
g Oliven, schwarz, entsteint
nebo 60 g Oliven, grün, entsteint - 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi-Endivien-Salat
30 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Fattousch
25 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40 Min
Champignon-Rucola-Salat
30 Min
Spinat-Tomaten-Salat
20 menit
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min