Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rodaballo y arroz
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 900 - 1000 g de rodaballo (6 tranchas de aprox. 150 g) salpimentado
Pimientos del piquillo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de pimientos del piquillo en tiras
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 654.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo asado a la mediterránea
50 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 Min
Calamares con pisto
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Salmón en piriñaca
35 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1 Std. 5 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min