Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 45 g de sal
- 1000 g de mero con piel (1 lomo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pimiento verde italiano en tiras (1 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 150 g de cebolla en juliana o en aros
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2232 kJ / 533 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 4707.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de rape rusadir
1h
Emblanco de pescado
45 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Patatas mare nostrum
1h
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Fideuá con caballa
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso marinero
1h 20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min