Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 45 g de sal
- 1000 g de mero con piel (1 lomo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pimiento verde italiano en tiras (1 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 150 g de cebolla en juliana o en aros
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2232 kJ / 533 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 4707.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1 Std. 10 Min
Bollitori
40min
Merluza a la koskera
45min
Caldereta de mejillones
45min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Cazuela de rape rusadir
1h
Guiso marinero
1h 20min