![Caldeirada marinera de mero Caldeirada marinera de mero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62b3540b-a6ca-483c-b288-6436d9fea6fb/Derivates/5d19a72c-260d-4749-b921-b5209ad0583f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 45 g de sal
- 1000 g de mero con piel (1 lomo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pimiento verde italiano en tiras (1 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 150 g de cebolla en juliana o en aros
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2232 kJ / 533 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 4707.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Sopa marinera asturiana
30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Emblanco de pescado
45 Min
Marmitako de salmón
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Guiso marinero
1h 20 min
Alubias con bacalao
30min