Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de repollo blanco cortado en trozos
- 2 cebolletas cortadas en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de zanahorias en rodajas
- 50 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 500 g de caldo
- 300 - 400 g de carne de pollo, morcillo, tocino, chorizo (restos del cocido) troceadas
- 100 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1592 kJ / 381 kcal
- Protein
- 20.19 g
- Sacharidy
- 12.37 g
- Tuk
- 27.84 g
- Vláknina
- 5.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa armenia de repollo
50min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Sopa juliana con rape
35min
Guiso marinero con patatas
45 min
Judiones de la Granja con oreja
30 min