![Potaje de repollo con restos del cocido Potaje de repollo con restos del cocido](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCB3AD7D-1E60-4817-8606-D362C777055B/Derivates/DA5446F1-332A-46B8-96DD-2FCBF6629C36.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de repollo blanco cortado en trozos
- 2 cebolletas cortadas en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de zanahorias en rodajas
- 50 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 500 g de caldo
- 300 - 400 g de carne de pollo, morcillo, tocino, chorizo (restos del cocido) troceadas
- 100 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1592 kJ / 381 kcal
- Protein
- 20.19 g
- Sacharidy
- 12.37 g
- Tuk
- 27.84 g
- Vláknina
- 5.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo gallego exprés
30min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40p
Potaje de judías con borrajas
30min
Sopa de ajo con pescado
45min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Alubias con bacalao
30min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Callos con garbanzos
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Sopa armenia de repollo
50 Min