Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de galleta
- 60 g de azúcar moreno
- 175 g de harina de repostería
- 125 g de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
Cobertura de chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de manteca de cacao (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1958.2 kJ / 468.5 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 95.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de gianduja
1 godz.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Bizcocho veteado
2 godz.
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Napolitanas de chocolate
6 godz. 30 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min