Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 14 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de feta, dont 20 g émiettée, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 377 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Velouté carotte-panais
35 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5 phút
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Velouté de carottes
30 Min