Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 14 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de feta, dont 20 g émiettée, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 377 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40 min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min