Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1000 g de choux de Bruxelles, coupés en deux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 80 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 908.7 kJ / 217 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Endives au jambon
1 godz. 15 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Chou-fleur vapeur
20min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Epinards à la crème
25min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Poireaux vinaigrette
35min