Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Cake pesto-mozzarella
45 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Minicakes chorizo-feta
35 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10 min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5 min