Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10min
Navettes salées au thym
35min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cannelés au jambon
13h