Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 godz. 10 min
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1 Std. 15 Min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min