
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 900 g de entraña de ternera cortada en 2 trozos, sin la piel que la recubre
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 549 kcal / 2299 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 1 g
Alternativní recepty
Fajitas de carne
1hod.
Bondiola con cremoso de batata
1hod. 20min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Curry de calabaza y pollo
Žádné hodnocení
Bondiola con salsa de vino tinto
1hod.
Lomo a la mostaza
1hod. 45min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1hod. 25min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Empanadas de carne
1hod. 50min