
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de morrón en trozos
- 200 g de puerro en rodajas, (solo la parte blanca)
- 40 g de manteca
- 4 filetes de pescado blanco de aprox. de 250 g c/u o un trozo entero del pescado elegido (brótola, lenguado, pescadilla, corvina)
- 4 cucharaditas de sal
- 2 cucharadita de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
1
cucharada de almidón de maíz
nebo 1 cucharada de harina 000 - 250 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 cubito de caldo de verduras - 800 g de papas salpimentadas en cubos (2 cm)
- 200 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 570.2 kcal / 2385.9 kJ
- Protein
- 30.6 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo especiado
45min
Ensalada de chauchas navideñas
1hod. 10min
Bondiola con cremoso de batata
1hod. 20min
Soufflé de calabaza
1hod.
Pasteles de pollo mediterráneo
45min
Soufflé de acelga y queso
35min
Guiso típico Uruguayo
55min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1hod.
Bondiola con salsa de vino tinto
1hod.
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min