Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 500 g di acqua
- pepe verde in grani q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854.5 kJ / 306 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 184.2 mg
Alternativní recepty
Contorno di agretti
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Carciofi stufati
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Contorno di spinaci
25 min
Contorno di cavolo nero
20min
Cicorie stufate
35 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min