Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
- 5 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 700 g di acqua
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 240 di ceci bianchi lessi, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1697.3 kJ / 405.8 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1073.1 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 λεπτ.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 λεπτ.
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 λεπτ.
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 λεπτ.
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 λεπτ.
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min