Filetto di branzino con carciofi e ceci

Filetto di branzino con carciofi e ceci

4.4 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
  • 5 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 700 g di acqua
  • 300 g di cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
  • 240 di ceci bianchi lessi sgocciolati e sciacquati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1073.1 mg
Protein 35.7 g
Kalorie 1697.3 kJ / 405.8 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...