Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
- 5 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 700 g di acqua
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 240 di ceci bianchi lessi, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1697.3 kJ / 405.8 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1073.1 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min