Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
- 5 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 700 g di acqua
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 240 di ceci bianchi lessi, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1697.3 kJ / 405.8 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1073.1 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 godz.
Salmone al vapore con piselli e riso
1 godz.
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 godz.