Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 foglie di basilico fresche
- 100 g di acqua
- 750 g di cimette di cavolfiore
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 573.3 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Pizzette di melanzane
40min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min