Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 foglie di basilico fresche
- 100 g di acqua
- 750 g di cimette di cavolfiore
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 573.3 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 Min
Cavolfiori gratinati
50 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 godz. 15 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 godz. 25 min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30 min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.