Farro al pesto e fagiolini

Farro al pesto e fagiolini

4.7 97 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 90 g di basilico fresco le foglie
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di farro perlato sciacquato
  • 700 g di acqua
  • 200 g di fagiolini verdi freschi puliti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 337.1 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 2455 kJ / 586.7 kcal
Tuk 34.4 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...