Farro al pesto e fagiolini
TM6 TM5 TM31

Farro al pesto e fagiolini

4.7 (81 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • 90 g di basilico fresco, le foglie
  • 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 300 g di farro perlato, sciacquato
  • 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2455 kJ / 586.7 kcal
Protein
6.5 g
Sacharidy
53 g
Tuk
34.4 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
6.9 g
Sodík
337.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty