Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di basilico fresco, le foglie
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 300 g di farro perlato, sciacquato
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2455 kJ / 586.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 337.1 mg
Alternativní recepty
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di legumi (vegan)
50min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di farro vegetariana
1h 30min