Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

4.6 50 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta a cubetti
    80 g
  • di cavoletti di Bruxelles puliti e a fettine
    150 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino colmo
    1 cucchiaino di sale
  • di burro a tocchetti
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 508.3 kcal / 2126.5 kJ
Protein 13.9 g
Tuk 21.4 g
Sacharidy 66.4 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sodík 881.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...