Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 150 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a fettine
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 30 g di burro a tocchetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2126.5 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 881.6 mg
Alternativní recepty
Pasta verze e pancetta
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto asparagi e zafferano
35min