Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de kale
- 150 g de lechuga sangría, en mitades
- 50 g de arúgula
- 400 g de agua
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 filetes de anchoa en aceite
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 15 g jugo de limón
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 huevo
- 500 g de agua, para el Varoma
- 4 filetes de salmón fresco
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 100 g de crutones
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3798 kJ / 904 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Ceviche de marlin
25 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Ensalada de arroz salvaje
35h
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Atún con salsa Vierge
50 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min