Zařízení & příslušenství
Mjólkurbrauð
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
30 sneiðar
Suroviny
-
mjólk300 g
-
2 tsk þurrger, (8 g)ferskt ger cut in pieces20 g
-
sykur crumbled20 - 60 g
-
brauðhveiti550 g
-
salt1 ½ sléttfull tsk
-
egg1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sneið
Protein
3 g
Kalorie
391 kJ /
93 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grunnuppskriftir
133 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia með tómötum
Žádné hodnocení
Glútenfrítt brauð
2hod. 30min.
Fléttubrauð
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1hod. 10min.
Ketóvænar brauðbollur
1hod. 15min.
Brioche
5hod.
Morgunverðahorn
3hod. 5min.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2hod. 45min.
Hamborgarabrauð
2hod. 20min.
Tómata- og ostabrauð
3hod. 5min.
Beyglur
1hod. 20min.
Brauð með sólþurrkuðum tómötum
1hod.