![Crème brûlée de foie con mermelada de higos Crème brûlée de foie con mermelada de higos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/688f590b852ebe64d55f4a2743e00f00/Derivates/d72283a8ff2756e4d4506d9b9aa7c153e9117058.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 269.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grisinis trenzados
2 Std. 30 Min
Trufas crocanti
2 Std. 30 Min
Pudin crujiente con masa filo
1 Std.
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14 godz.
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5h 30min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6h
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3 Std. 30 Min
Mousse de mango
1 Std.
Crema fría de turrón
1 godz. 10 min
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 Min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2 Std. 30 Min