Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 269.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 Min
Trenza de membrillo y queso
2 godz.
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Parfait de fresa y nata con pistachos y frambuesas
8 Std. 50 Min
Terrina de verano
24 Std. 20 Min
Chutney de moras y cebolla
6 godz. 50 min
Toffees salados con almendra
1 godz. 45 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Salmorejo de fresas
30 min
Chutney de fresas con pimienta verde
1h
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Tarta de queso de invierno
5 Std. 30 Min