Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 269.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 Std.
Crema de limón con fresas
25 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4 Std. 50 Min
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Helado de vino con arándanos
9h 30min
Higos o brevas con helado de yogur y dulce de higo
4h
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2 Std.
Cheesecake de naranja sin horno
2 Std.
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Pie de batata enmielada
3h
Vasitos de tarta de sidra
3h