
Zařízení & příslušenství
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
Příprava 10min
Celkový 2hod. 10min
6 raciones
Suroviny
-
hojas de gelatina3
-
agua fría
-
de mermelada de higos6 cucharadas
-
de foie mi-cuit de pato200 g
-
de leche100 g
-
de vino dulce50 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
-
de azúcar moreno2 - 3 cucharaditas
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
199 kcal /
834 kJ
Protein
5.3 g
Tuk
15.2 g
Sacharidy
8.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
269.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Revista Thermomix nº 170
70 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko