Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1250 g d'eau
- 250 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de viande
- 800 g de chou en saumure (pour choucroute), rincé à l'eau bouillante
- 6 baies de genièvre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 150 g de lard, coupé en tranches
- 1 saucisse de Morteau (environ 300 g), coupée en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2929 kJ / 704 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Vive l'hiver ! vol. II 13 recept, Francie
Alternativní recepty
Choucroute
1 Std. 25 Min
Palette à la diable
1 Std.
Galettes de pommes de terre
45min
Sauté de veau Marengo
55 min
Goulasch
50min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48h
Wraps de poulet sauce tomate
45min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min