
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dej
- 150 g hvedemel
- 80 g smør koldt, tern (2 cm)
- 1 knivspids havsalt
- 50 g vand koldt
Fyld
- 80 g løg skåret i mindre stykker
- 350 g kyllingebryst, uden skind og ben skiver (1 cm)
- 220 g vand
- ½ hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
- 1 laurbærblad, tørret
Sauce
- 25 g smør tern
- 150 g mælk
- 25 g hvedemel
- ½ teske havsalt til smag
- ¼ teske hvid peber, stødt til smag
- 80 g asparges, hvide kogte, skiver (2 cm)
- 1 spsk persilleblad, frisk groft hakket, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 267 kcal / 1122 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Kylling garam masala
50min
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione
Steak au Poivre (peberbøf)
Nessuna valutazione
Oksekødskofta med feta
Nessuna valutazione
Kaloriefattig lasagne
Nessuna valutazione
Bahn mi med kylling
Nessuna valutazione
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nessuna valutazione
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Nessuna valutazione