Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g løg, kvarte
- 20 g olivenolie
- 600 g kartoffel, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 400 g vand
- 2 tsk havsalt
- 250 g spinatblade, friske
- 500 g fersk laksefilet, uden skind, skåret i mindre stykker (5 cm x 2 cm)
- 10 - 15 g dild, frisk, kun bladene, til smag
- 150 g flødeost
- 250 g sødmælk
- 4 æg, medium
- ⅛ tsk sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 671 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 41 g