Zařízení & příslušenství
Bagt laks og kartoffel med dild
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portioner
Suroviny
-
løg kvarte200 g
-
olivenolie20 g
-
kartoffel skåret i mindre stykker (2-3 cm)600 g
-
vand400 g
-
havsalt2 tsk
-
spinatblade, friske250 g
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i mindre stykker (5 cm x 2 cm)500 g
-
dild, frisk kun bladene, til smag10 - 15 g
-
flødeost150 g
-
sødmælk250 g
-
æg, medium4
-
sort peber, stødt⅛ tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tuk
41 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hygge
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení