Bagt laks og kartoffel med dild
TM5

Bagt laks og kartoffel med dild

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g løg, kvarte
  • 20 g olivenolie
  • 600 g kartoffel, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 400 g vand
  • 2 tsk havsalt
  • 250 g spinatblade, friske
  • 500 g fersk laksefilet, uden skind, skåret i mindre stykker (5 cm x 2 cm)
  • 10 - 15 g dild, frisk, kun bladene, til smag
  • 150 g flødeost
  • 250 g sødmælk
  • 4 æg, medium
  • ⅛ tsk sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2800 kJ / 671 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
31 g
Tuk
41 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty