![Laks med aromaer ved 50°C Laks med aromaer ved 50°C](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11190204-0826-4917-9918-0E40C3EC3413/Derivates/d1681278-2833-41db-86b9-6c5bfe12336b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 laksefileter, friske, med eller uden skind, udbenet (ca. 135 g hver)
- havsalt
- 2 kviste persille, frisk
-
2
kviste dild, frisk
nebo 2 kviste timian, frisk - 2 stykke citronskal
- 2 spsk olivenolie
- 1800 g vand
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 248 mg