
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
- 1 ½ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1200 g vand
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 250 g ris, basmati
- 1 fed hvidløg
- 60 g løg skåret i halve
- 10 g smør
- 400 g fløde, 35 %
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 35 g tomatpure
- 2 kviste dild, frisk kun blade, hakket
- 1 - 2 knivspidser chili, tørret i flager (volitelně)
- 1 tsk med top majsmel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kcal / 4019 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Sodík
- 1031 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení
Veracruzisk hvidfsk
30min
Rejesuppe med glasnudler
Žádné hodnocení