Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portioner

Suroviny

  • laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
    600 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • vand
    1200 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • ris, basmati
    250 g
  • fed hvidløg
    1
  • løg skåret i halve
    60 g
  • smør
    10 g
  • fløde, 35 %
    400 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • tomatpure
    35 g
  • dild, frisk kun blade, hakket
    2 kviste
  • chili, tørret i flager (volitelně)
    1 - 2 knivspidser
  • majsmel
    1 tsk med top

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1031 mg
Protein 38 g
Kalorie 4019 kJ / 961 kcal
Tuk 65 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 30 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše