Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
TM6 TM5

Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 600 g laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
  • 1 ½ tsk salt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 1200 g vand
  • 20 g ekstra jomfruolivenolie
  • 250 g ris, basmati
  • 1 fed hvidløg
  • 60 g løg skåret i halve
  • 10 g smør
  • 400 g fløde, 35 %
  • 1 tsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 35 g tomatpure
  • 2 kviste dild, frisk kun blade, hakket
  • 1 - 2 knivspidser chili, tørret i flager (volitelně)
  • 1 tsk med top majsmel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
961 kcal / 4019 kJ
Protein
38 g
Tuk
65 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
30 g
Sodík
1031 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše