Zařízení & příslušenství
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portioner
Suroviny
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1169 mg
Protein
70 g
Kalorie
2890 kJ /
691 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Madplan: lørdag
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hawaiiansk Poke Bowl
45min.
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení