Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
TM6 TM5

Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • ¾ tsk salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 4 pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)
    nebo 4 hvid fisk, fileter (120-200 g hver, se tip)
  • 2 spsk citronskal, revet økologisk
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker
  • 6 kviste persilleblade, friske
  • 50 g citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)
  • 500 g vand
  • 400 - 600 g kartoffel skåret i 3 mm skiver

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
691 kcal / 2890 kJ
Protein
70 g
Tuk
32 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1169 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše