
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk blandede krydderurter, friske
- ½ tsk salt
- 200 g agurk skåret i stykker (4 cm)
- 1 spsk dijonsennep
- 180 g græsk yoghurt
Burger
- 4 skiver citronskal
- 50 g forårsløg eller skalotteløg
- 50 g porre
- 20 g persille, frisk
- ½ tsk salt
- 2 - 3 knivspidser sort peber, stødt
- 60 g croutoner
- 250 g havtaskefilet, uden skind og ben skåret i stykker (0,5 cm)
- 100 g fersk laksefilet, uden skind skåret i stykker (0,5 cm)
- 1 æg
- 2 spsk olivenolie
- 600 g burgerboller eller 8 skiver toastbrød
- 150 g salatblade
- 50 g tomat skåret i skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 589 kcal / 2465 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1318 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampet laks med ingefærsglaze
30min
Stegte nudler med rejer
Nessuna valutazione
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Havbras med krydderolie
Nessuna valutazione
Fiskeburger
Nessuna valutazione
Laks med aromaer ved 50°C
Nessuna valutazione
Veracruzisk hvidfsk
30min