Burger af havtaske og laks

Burger af havtaske og laks

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
5 portioner

Suroviny

Sauce
  • fed hvidløg
    2
  • blandede krydderurter, friske
    2 spsk
  • salt
    ½ tsk
  • agurk skåret i stykker (4 cm)
    200 g
  • dijonsennep
    1 spsk
  • græsk yoghurt
    180 g
Burger
  • citronskal
    4 skiver
  • forårsløg eller skalotteløg
    50 g
  • porre
    50 g
  • persille, frisk
    20 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspidser
  • croutoner
    60 g
  • havtaskefilet, uden skind og ben skåret i stykker (0,5 cm)
    250 g
  • fersk laksefilet, uden skind skåret i stykker (0,5 cm)
    100 g
  • æg
    1
  • olivenolie
    2 spsk
  • burgerboller eller 8 skiver toastbrød
    600 g
  • salatblade
    150 g
  • tomat skåret i skiver
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1318 mg
Protein 30 g
Kalorie 2465 kJ / 589 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše